Inici

Darreres actuacions de l'ADF

Revetlla de Sant Joan

Els voluntaris ADF 224 Cap de Creus-Serra de Rodes van participar en el preventiu de la revetlla de Sant Joan, des de les 22 hores fins les 5 de la matinada, ja que degut a la tramuntana, es varen tindre que prendre mesures de prevenció més restrictives, segons el ban de l'Alcaldia. La gran majoria de la població ho va entendre perfectament i va col.laborar després de ser informats d'aquest ban, que prohibia les fogueres, els petards i els coets, excepte de 22 h. a 1 h., que es podia fer a la platja gran.

És va tindre que intervenir fins nou vegades per diferents negligències, la més greu a la crta. de La Selva de Mar, a on per culpa d'un coet va ser necessari la intervenció de les dues unitats del preventiu amb sisvoluntaris, i fins i tot avisar a Bombers per acabar d'extingir el petit foc que es va produir a una pineda. Gràcies a la ràpida intervenció la cosa no va anar a més, ja que bufava tramuntana de moderada intensitat.

Simulacre d'ADF Regió Emergències de Girona

El dissabte 25 de juny, els voluntaris de l'ADF 224 Cap de Creus-Serra de Rodes van participar en el simulacre d'extinció d'incendis forestals que es va dur a terme entre Banyoles i Olot amb els companys d'altres ADF's, Bombers, Agents Rurals i Mossos d'Esquadra.

A la tarda també van participar en les tasques de recerca de la noia que es va perdre dins el nostre terme municipal.

Preventiu 5a nit de l'Havanera

El dissabte 2 de juliol els voluntaris de la ADF 224 Cap de Creus-Serra de Rodes (Dani, Eloi, Marc i Jordi)  van participar en el preventiu d'incendis forestals en la 5ª nit de l'Havanera celebrada a La Selva de Mar.
Amb el suport de

Port de la Selva Selva de Mar Diputació de Girona GEneralitat de Catalunya

Ajuntament del Port de la Selva

Ajuntament de la Selva de Mar  

Diputació de Girona

     Generalitat de Catalunya